UNIEKE LOCATIE VOOR BRUILOFT, FEEST OF RECEPTIE. | TEL: 010 310 8788 (12:00 - 19:00 uur) | PARKEER GRATIS IN KOLKPLEIN PARKEERGARAGE (3e ETAGE)

EERSTE PAAL VAN E-FACTORY IN SPIJKENISSE GESLAGEN

/, In de media/EERSTE PAAL VAN E-FACTORY IN SPIJKENISSE GESLAGEN

EERSTE PAAL VAN E-FACTORY IN SPIJKENISSE GESLAGEN

Op maandag 31 augustus is de bouw van E-Factory in Spijkenisse officieel van start gegaan. Directeur Richard Schul van Schonck, Schul & Compagnie gaf namens E-Factory Spijkenisse Vastgoed V.O.F. het startsein, waarna wethouder Christel Mourik namens gemeente Nissewaard de eerste paal van de nieuwe horecagelegenheid sloeg.

Entertainment Factory

E-Factory staat voor ‘Entertainment Factory’. Een passende naam, want het gebouw krijgt verschillende, ruime horecafuncties. Het twee verdiepingen tellende pand mét kelder heeft een oppervlakte van circa 3.000 m². Op de begane grond en de eerste verdieping komen een bar, restaurant en een casino. De tweede verdieping is verhuurd aan Royal Spijkenisse.

Ontwerp

E-Factory zal een mooi esthetisch geheel vormen met de andere gebouwen in de Damstraat. De gevel van de aangrenzende nieuwgebouwde supermarkt wordt namelijk doorgetrokken. Het gebouw is een ontwerp van UNStudio. Het architectenbureau ontwierp eerder het tegenovergelegen theater ‘De Stoep’.

By | 2017-01-17T22:01:42+00:00 juli 2nd, 2015|Geen categorie, In de media|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment