Skip to main content
Feestzaal in Maassluis
Ideale zaal voor jouw feest gelegenheid
Vrijblijvende offerte aanvragen

Welkom bij onze prachtige feestzaal in Spijkenisse, waar we ons richten op het leveren van de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Of u nu een verjaardagsfeest, huwelijksfeest of bedriajfsfeest organiseert, wij hebben de juiste ruimte en faciliteiten om aan uw behoeften te voldoen.

Royal Spijkenisse is een ideale feestzaal dichtbij Maassluis. De feestzaal in Spijkenisse is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De locatie biedt een prachtig uitzicht op het water en heeft diverse ruimtes beschikbaar voor verschillende soorten feesten.

Royal Spijkenisse is een stijlvolle en moderne feestzaal gelegen in het hart van Spijkenisse. De locatie biedt een unieke combinatie van elegantie en gezelligheid en is geschikt voor verschillende soorten evenementen, zoals bruiloften, verjaardagen, jubilea, bedrijfsfeesten en meer.

Dé perfecte locatie voor jouw bijzondere gelegenheid

Royal Spijkenisse is een prachtige feestzaal gelegen in het hart van Spijkenisse. De locatie biedt een unieke en stijlvolle sfeer die perfect is voor het vieren van speciale gelegenheden zoals huwelijken, jubilea en bedrijfsfeesten. Royal Spijkenisse is ingericht met oog voor detail en is voorzien van moderne technologie en faciliteiten om aan al je wensen te voldoen.

Onze feestzaal biedt alle faciliteiten die u nodig heeft om uw evenement een succes te maken, waaronder een volledig uitgeruste keuken, geluids- en lichtapparatuur, tafels en stoelen en nog veel meer. We bieden ook catering- en decoratieservices aan om uw evenement compleet te maken.

Bekijk foto's
Trouwfeest geregeld naar jouw wensen

Royal Spijkenisse is een prachtige en elegante trouwlocatie in het hart van Spijkenisse. Deze locatie is ideaal voor stellen die op zoek zijn naar een stijlvolle en romantische setting voor hun bruiloft. Het biedt verschillende zalen en faciliteiten die perfect zijn voor zowel intieme als grote bruiloften.

Royal Spijkenisse beschikt over een professioneel team van evenementenplanners en cateringpersoneel om elk detail van de bruiloft af te stemmen op de wensen van het bruidspaar. Het team staat klaar om te helpen bij het plannen van elk aspect van de bruiloft, van het selecteren van het menu tot het decoreren van de locatie. Het cateringteam is gespecialiseerd in het bereiden van heerlijke gerechten, waarbij gebruik wordt gemaakt van verse en seizoensgebonden ingrediënten.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Voor een onvergetelijk trouwfeest

Onze feestzaal is de perfecte locatie voor uw droombruiloft. Of u nu op zoek bent naar een intieme ceremonie of een groot feest, wij bieden de perfecte ruimte en faciliteiten om uw speciale dag perfect te maken.

De locatie beschikt over een ruime parkeergelegenheid, wat handig is voor gasten die met de auto komen. Daarnaast is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De locatie is rolstoeltoegankelijk en beschikt over faciliteiten voor mindervalide gasten.

Bekijk Wedding & Events
Gratis offerte opvragen
Een impressie