Skip to main content
Feestzaal in Hoogvliet
Ideale zaal voor jouw feest gelegenheid
Vrijblijvende offerte aanvragen

Welkom bij onze prachtige feestzaal in Spijkenisse, waar we ons richten op het leveren van de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Of u nu een verjaardagsfeest, huwelijksfeest of bedrijfsfeest organiseert, wij hebben de juiste ruimte en faciliteiten om aan uw behoeften te voldoen.

Royal Spijkenisse is een ideale feestzaal dichtbij Hoogvliet. De feestzaal in Spijkenisse is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De locatie biedt een prachtig uitzicht op het water en heeft diverse ruimtes beschikbaar voor verschillende soorten feesten.

Dé perfecte locatie voor jouw bijzondere gelegenheid

Royal Spijkenisse is een stijlvolle en moderne feestzaal gelegen in het hart van Spijkenisse. De locatie biedt een unieke combinatie van elegantie en gezelligheid en is geschikt voor verschillende soorten evenementen, zoals bruiloften, verjaardagen, jubilea, bedrijfsfeesten en meer.

Of je nu een intiem feestje geeft voor vrienden en familie of een groot evenement organiseert voor honderden gasten, bij Royal Spijkenisse is er altijd een passende zaal die aan al je eisen voldoet. Het ervaren en vriendelijke personeel staat klaar om je te helpen bij het organiseren van je evenement en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw feest onvergetelijk wordt.

Bekijk foto's
Trouwfeest geregeld naar jouw wensen

Royal Spijkenisse is een prachtige en elegante trouwlocatie in het hart van Spijkenisse. Deze locatie is ideaal voor stellen die op zoek zijn naar een stijlvolle en romantische setting voor hun bruiloft. Het biedt verschillende zalen en faciliteiten die perfect zijn voor zowel intieme als grote bruiloften.

Royal Spijkenisse beschikt over een professioneel team van evenementenplanners en cateringpersoneel om elk detail van de bruiloft af te stemmen op de wensen van het bruidspaar. Het team staat klaar om te helpen bij het plannen van elk aspect van de bruiloft, van het selecteren van het menu tot het decoreren van de locatie. Het cateringteam is gespecialiseerd in het bereiden van heerlijke gerechten, waarbij gebruik wordt gemaakt van verse en seizoensgebonden ingrediënten.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Voor een onvergetelijk trouwfeest

De zaal is sfeervol ingericht met moderne meubels en een grote dansvloer. De locatie beschikt over een uitstekende geluidsinstallatie en verlichting, waardoor het perfect is voor feesten met muziek en entertainment.

De locatie beschikt over een ruime parkeergelegenheid, wat handig is voor gasten die met de auto komen. Daarnaast is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De locatie is rolstoeltoegankelijk en beschikt over faciliteiten voor mindervalide gasten.

Bekijk Wedding & Events
Gratis offerte opvragen
Een impressie